CHP’nin Balıkesir adayına tuzak mı kuruldu?

Yayın tarihi: 28 Şubat 2024 Çarşamba 7:42 am - Güncelleme: 28 Şubat 2024 Çarşamba 7:42 am

2019 seçimlerinde İYİ Parti’den dolayı seçimleri kazanamayan CHP’nin Balıkesir adayı Ahmet Akın kendisine pusulada tuzak kurulduğunu söyledi.

Yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Mart ayında yapılacak seçimde adaylar da belli olmaya başladı.

2019 seçimlerinde İYİ Parti yüzünden seçime giremeyen Ahmet Akın, bu kez Balıkesir’de CHP’nin adayı olarak yarışıyor.

Kazanmasına kesin gözüyle bakılan Akın için geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel bir çağrı yaptı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e adayını çekmesi için çağrı yapıldı.

Akın bu kez bir tuzakla karşı karşıya olduğunu açıkladı. Cumhuriyet’te yer alan habere göre; Akın’ın adı ve soyadı ile bağımsız bir aday da yer alıyor.

Kendisine pusulada tuzak kurulduğunu söyleyen Akın şu ifadeleri kullandı: “Korkudan, şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yönteme başvurdular. Ahmet Akın isminde bağımsız bir aday çıkardılar. Korkunun ecele faydası yok. Fakat kimsenin korkmasına da gerek yok. Balıkesir’i beş yıldır yöneten iktidar temsilcileri tarafından kurulan bu kirli tezgâh nedeniyle Balıkesir Büyükşehir Belediye seçimlerinde iki tane Ahmet Akın var. Biri CHP’nin logosunun altında ben olacağım. Diğeri de bağımsız bir Ahmet Akın. Bu tezgâhı kurgulayanlar, ‘Ahmet Akın kazanıyor, geliyor. Entrikayla yalanla onun seçimi almasını engellemeye çalışalım’ diye düşünüyorlar. Onlara yazıklar olsun diyorum. Kuvayı Milliye kentine yakışmayan davranışlarda bulunanlara yiğit Balıkesirliler 31 Mart’ta gereken yanıtı sandıkta verecek.”

Burhaniye Ahmet Akın’ı sevgiyle kucakladı

Kaynak: TELE1