CHP’nin “256 kağadın yarısını nettiniz?” afişi de kaldırıldı

Yayın tarihi: 14 Nisan 2021 Çarşamba 10:39 pm - Güncelleme: 14 Nisan 2021 Çarşamba 11:00 pm

CHP Kastamonu İl Başkanlığı binasından sökülen “128 milyar dolar nerede?” yazılı afişin yerine asılan “256 kağadın yarısını nettiniz?” pankartı da kaldırıldı. “256 kağadın yarısını nettiniz?” afişini indirmek için gelen itfaiye aracı binaya yetişemeyince yeni araç istendi. CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, çektiği videoda “Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz” dedi.

CHP’nin Merkez Bankası rezervlerinin harcanmasıyla ilgili iktidara yönelttiği “128 milyar dolar nerede?” sorusunun yer aldığı afişler, savcılık talimatıyla parti binalarından sökülmeye devam ediyor.

Türkiye’de CHP tarafından astırılan “128 milyar dolar nerede?” afişlerinin kaldırılması sonrası Kastamonu’da asılan yeni afiş “256 kağadın yarısını nettiniz?” oldu. Ancak bu afiş için de Kastamonu itfaiyesi, bir araç görevlendirdi. Ancak araç il binasına yetişemeyince yeni bir araç gelmesi istendi.

O anları paylaşan CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin “Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz” dedi.

“HUKUKA SAYGINIZ YOK, BARİ EMEĞE OLSUN”

Afişin ikinci kez kaldırıldığını sosyal medya hesabından duyuran CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, “Hukuka saygınız yok, bari emeğe saygınız olsun. Kastamonu parti binamızdaki pankart biraz önce ikinci kez kaldırıldı” ifadelerini kullandı.