CHP’lilerin üzerine araç sürdüler

Yayın tarihi: 3 Eylül 2021 Cuma 12:32 am - Güncelleme: 2 Ağustos 2022 Salı 10:37 am

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Çanakkale’de kendilerine karşı saldırı girişiminde bulunan şahsın gözaltına alındığını duyurdu. Nazlıaka, “Süreci yakından takip ediyoruz. Bu olayın peşini bırakmayacağız” dedi.

Aylin Nazlıaka ve beraberindeki heyet, kadına karşı şiddetle mücadele kapsamında, ‘Yaşam Hak’ otobüsü ile Çanakkale’ye gitmiş, konaklamak üzere bir otele gelen Nazlıaka ve parti heyetinin aracı, bir araç tarafından sıkıştırılmıştı. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Nazlıaka, şunları belirtti:

Çanakkale’de CHP Kadın Kolları üyelerine saldırı girişimi

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

“Saldırı girişiminde bulunan şahıs Çanakkale İl Emniyeti tarafından gözaltına alındı. Süreci yakından takip ediyoruz. Bu olayın peşini bırakmayacağız!”

“REİSİ YEDİRTMEYİZ”

Ne olmuştu?

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve Kadın Kolları, MYK ve il, ilçe kadın kolları başkanları tarafından karşılanan Nazlıaka, konaklamak için otele geçti. O sırada, CHP Çanakkale Kadın Kolları İl Başkanı ve araç personelinin üzerine bir araç “Reis’i size yedirtmeyiz” diyerek sürdü. Nazlıaka, TELE1’e yaptığı açıklamada “Ne zaman ki Erdoğan, “Bunlar daha iyi günler, daha neler göreceksiniz neler” cümlesini kurdu o günden sonra saldırılar sanki daha da artmış gibi görünüyor” dedi. Nazlıaka, “Programımızı değiştirmedik, çalışmamız devam ediyor” dedi.

Saldırıya uğrayan gazeteci Celal Eren Çelik TELE1’e konuştu: Kameralar kapalıydı