CHP’lilerden ‘uzaktan eğitime destek challenge’ı

Yayın tarihi: 1 Ekim 2020 Perşembe 11:44 pm - Güncelleme: 2 Ekim 2020 Cuma 1:49 am

Turgutlu Belediyesi’nin uzaktan eğitime eğitime erişemeyenlere destek olmak amacıyla başlattığı ‘Gelecek Seninle Aydınlansın’ projesine CHP Manisa Milletvekilleri Özgür Özel, Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen’de katıldı.

Manisa Turgutlu Belediyesi yeni tip koronavirüs pandemisi nedeniyle eğitimlerine evlerinde devam etmek zorunda kalan öğrencilerin tablet, bilgisayar ve televizyon ihtiyaçlarını karşılamak için bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. “Gelecek Seninle Aydınlansın” isimli projeye  Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu tablet bağışında bulundu.

Kampanyaya katılımlar devam ederken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, projeye 8 adet tablet bağışladığını duyururak CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu’nu kampanyaya katılmaya davet etti. Başevirgen’in meydan okumasını kabul eden Bakırlıoğlu’da projeye 8 adet tablet bağışladığını duyurdu.

Bakırlıoğlu daçektiği video ile CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’i kampanyaya davet etti. Destek çağrısına kayıtsız kalmayan Özel sosyal medya hesabı üzerinden 8 adet tablet bağışlayarak kampanyaya katıldı. Özel, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Turgutlu Belediye Başkanımız Çetin Akın, Manisa Milletvekillerimiz Bekir Başevirgen ve Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ’nun çağrıları çok kıymetli. Ben de “Gelecek Seninle Aydınlansın” projesine 8 adet tablet bilgisayar bağışında bulunuyorum.”