CHP’liler ve Süleyman Soylu arasında Twitter savaşı: Soylu, senin dizin Narcos

Yayın tarihi: 4 Kasım 2021 Perşembe 12:30 am - Güncelleme: 4 Kasım 2021 Perşembe 5:30 pm

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun La Casa de Papel paylaşımını alıntılayarak, “2023’te de, boyunun ölçüsünü aldığında, evinde bol bol dizi izlersin” sözlerini kullanan Süleyman Soylu’ya CHP’liler sert tepki gösterdi. CHP’li Engin Özkoç Soylu’nun sözlerine, “Bilmediğin diziye karışma! Senin dizin #NarcosSoylu” paylaşımıyla yanıt verdi

CHP’li birçok isim, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerine tepki gösterdiler. CHP’li vekiller Soylu’ya, uyuşturucu kartellerini konu alan Netflix dizisi ‘Narcos’la gönderme yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, izlenme rekorları kıran ‘La Casa de Papel’ dizisi üzerinden göndermede bulundu.

Seçimi işaret eden Kılıçdaroğlu, “Bir soygun bitiyor. Ve bir devir kapanıyor,” ifadelerinin kullanıldığı La Casa De Papel tanıtımını alıntılayarak “Evet doğru ama seçimden kaçıyor maalesef…” yorumunda bulundu.

Kılıçdaroğlu’ndan seçim göndermeli La Casa De Papel paylaşımı

Ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, Kılıçdaroğlu’nun gönderisini alıntılayarak, “Merak etme KK, daha önce 10 defa olduğu gibi 2023’te de, boyunun ölçüsünü aldığında, evinde bol bol dizi izlersin” ifadelerine yer verdi.

CHP’li bir çok vekil de Soylu’nun tweetini alıntılayarak, uyuşturucu kartellerini konu alan Netflix dizisi ‘Narcos’la göndermede bulundu.

Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na: Boyunun ölçüsünü aldığında bol bol dizi izlersin

“SENİN DİZİN NARCOS”

Bunun üzerine CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Soylu’nun gönderisini alıntılayarak, “Bilmediğin diziye karışma! Senin dizin #NarcosSoylu” dedi.

“ERDOĞAN’IN KAPISINI AÇIP YOLLAMAK DA SANA NASİP OLACAK”

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel de, yine Soylu’nun paylaşımını alıntılayarak, “Şuursuz Suçişleri Bakanı. Sen farkı açıyoruz kazanıyoruz dediğin İstanbul seçimlerinde pazar akşamı Binali Bey’in arabasının kapısını açıp evine yolladın. Bu gidişle Erdoğan’ın kapısını açıp yollamak da sana nasip olacak” ifadelerine yer verdi.

“SUÇİŞLERİ BAKANI”

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, “Suçişleri Bakanı S.S. senin izlemen gereken dizi #NarcosSoylu !” dedi.