CHP’li vekillerden esnafa destek ziyareti

Yayın tarihi: 11 Mart 2021 Perşembe 10:29 am - Güncelleme: 11 Mart 2021 Perşembe 10:29 am

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, bir dizi temasta bulunmak üzere kente gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül ile birlikte Kuşadası Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu üyeleri ve esnafı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Tabak’tan sanayi sitesi esnafının durumu hakkında bilgi alan CHP’li vekiller, daha sonra yenileme çalışmaları son aşamaya gelen turistik çarşılarda incelemelerde bulundu.

CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül esnaf ziyaretlerine İncirliova, Efeler ve Germencik’in ardından Kuşadası’nda devam etti. İlk olarak Kuşadası Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ile bir araya gelen milletvekillerine CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Belediye Başkan Yardımcıları ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. CHP’li Vekiller Tezcan ve Bülbül, Sanayi Sitesi Başkanı Azmi Tabak’tan kısıtlama öncesi ve geçtiğimiz hafta başlayan kademeli normalleşme süreci sonrası esnafın son durumu hakkında bilgi aldı. Aydın Milletvekilleri daha sonra Belediye Başkanı Ömer Günel ile birlikte yenileme çalışmaları son aşamaya gelen Kuşadası’nın turistik çarşılarını dolaştı.

“ZİYARETLER SIKLAŞACAK”

Ziyarette konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz ve bu zor günlerde vatandaş devletini yanında görmek istiyor. Biz her zaman alışverişimizi sanayi esnafından yaparak destek olmaya çalıştık. Bugün de milletvekillerimiz buraya gelerek sorunlarını dinlediler. Bu ziyaretler ilerleyen dönemde daha da sıklaşacak. Bu sayede asıl üstlenmiş olduğumuz vatandaşın yanında olma misyonunu eksiksiz yerine getireceğiz” dedi.

“ESNAFIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ise “Efeler, İncirliova ve Germencik’in ardından bugün de Kuşadası’na geldik. Esnafımızın bize ilettiği sorunları TBMM gündemine taşıyacağız. Küçük esnaf ekonomimizin kalbidir. Eğer bir esnaf pandemi nedeniyle iflas ediyorsa bu hükümetin sorumluluğudur ve çözmesi gerekir. Biz esnafımızın her zaman yanındayız. Yaptığımız ziyaretlerde tespit ettiğimiz en önemli nokta, Türkiye’de var olan ekonomik krizin pandemi ile birlikte zirveye çıktığıdır” diye konuştu.

Sanayi Sitesi ziyaretinin ardından CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile birlikte yenileme çalışmaları devam eden turistik çarşıları dolaştı. Burada çalışmalar hakkında birim müdürlerinden detaylı bilgi alan her iki vekil, Başkan Ömer Günel’e Kuşadası’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.