CHP’li vekilin oğlu, koronavirüsle mücadelesini anlattı: Akciğerlerimde bronşit olduğu söylendi

Yayın tarihi: 31 Mart 2020 Salı 12:46 pm - Güncelleme: 31 Mart 2020 Salı 12:46 pm

CHP’li Ercan Karakaş’ın oğlu Devrim Karakaş, “Doktor domuz gribinin negatif olduğunu ama akciğerlerde bronşit olduğunu söyledi.” ifadesinde bulundu.

CHP’li Ercan Karakaş’ın oğlu Devrim Karakaş, 18 Mart’ta yakalandığı koronavirüsü atlattı.

Kendisine ilk gittiği hastanede bronşit teşhisi konulduğunu aktaran Karakaş, teşhis ve tedavi süreci hakkında şu bilgileri paylaştı:

‘DOKTOR BRONŞİT OLDUĞUMU SÖYLEDİ’

“18 Mart Çarşamba sabahı halsiz olarak uyandım. Mesaimi yapmak için evden çıktım ve iş yerim olan Şişli Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğüne gittim. Öğlenden sonra 15:30 gibi eve geldim. Ancak rahatsızlığım iyice artı. Ateş öksürük halsizlik çoğaldı. Durumumu babam Ercan Karakaş’a telefonda bildirdim. Babam evime gelip beni aldı ve özel bir hastaneye gittik. Hastanede domuz gribime ve akciğer röntgenime baktılar. Doktor domuz gribinin negatif olduğunu ama akciğerlerde bronşit olduğunu söyledi. 5 gün süren sabah ve akşam günde iki tane antibiyotik iğnesi oldum ve iki de ilaç kullandım. Ancak zaman ilerledikçe düzelme olmadı . Tam tersi daha da ağırlaşmaya başladım. Çarşamba ve Perşembe geceleri ateşim ve özellikle öksürüğüm çok arttı. Zor nefes alıyordum. Cuma sabahı Koç Üüniversitesi Hastanesine gittim. Orada yapılan testler sonucu Covid-19 olduğum ortaya çıktı. İlaçları verdiler ve reçetemi yazıp beni eve yolladılar. Son iki gündür çok güzel uyumaktayım. Ateşim yok öksürüğüm ise çok azaldı.”