CHP’li Konuralp, Yanardağ’ın mesajını iletti: Mücadeleye katkıyı buradan sürdüreceğim

Yayın tarihi: 7 Temmuz 2023 Cuma 10:30 pm - Güncelleme: 8 Temmuz 2023 Cumartesi 1:44 pm

Cezaevinde ziyaret ettiği TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın mesajını ileten eski CHP kontenjanından  RTÜK Üyesi Okan Konuralp, Merdan Yanardağ’ın “Buralardan da adalete, demokrasi mücadelesine vereceğim katkıyı sürdüreceğim” dediğini aktardı.

TELE1 ekranlarında Namık Koçak’ın sunduğu Gazeteciler Masası programına konuk olan eski CHP kontenjanından RTÜK Üyesi Okan Konuralp, tutuklu bulunduğu Marmara Cezaevi’nde ziyaret ettiği TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın mesajını iletti.

“KARARLILIĞI GÖRDÜM SÖZLERİNDE”

Okan Konuralp, TELE1 ve Merdan Yanardağ’a yönelik kumpasın hukuksuzluğuna vurgu yaptıktan sonra Yanardağ’ın sözlerinden kararlılık vurgusu aldığını söyledi.

Konuralp şu ifadeleri kullandı:

“Oldukça iyiyim diyor. Dayanışma gösteren herkese buradan sevgi ve saygılarımı iletiyorum dedi. Zorbalığa ve hukuksuzluğa kendisinin tüm demokrasi, özgürlük ve adalet mücadelesi veren herkesin zorbalığa ve hukuksuzluğa kesinlikle boyun eğdirilemeyeceğini ifade etti. Elbette sizin Merdan’ın tutuklanmasından beri göstermiş olduğunuz olağanüstü yayıncılık çizgisi de sanki hiç Merdan’ın başına kötü bir şey gelmemiş gibi hatta daha da kararlı biçimde sürdürdüğünüz yayıncılık da bunu gösteriyor zaten. Her türlü baskıya, zulme, hukuksuzluğa rağmen boyun eğmeyen her gazetecinin her sözün ifade edilerek kendisine yer verildiği bir platform olarak halkın haber alma hakkını en iyi şekilde kullanmasına vesile olan bir yayıncılık faaliyeti sürdürüyorsunuz. Adalet ve demokrasi mücadelesini Silivri’den de sürdüreceğinin kararlılığını gördüm ben Merdan’ın sözlerinde. Hiç geri adım atmayaağım dedi. Buralardan da adalete, demokrasi mücadelesine vereceğim katkıyı sürdüreceğim dedi.

CHP’den Merdan Yanardağ’a ziyaret