CHP’li Özkoç’un konuşması çarpıtıldı! ‘AKP sülükleri algı yaratmaya çalışıyor’

Yayın tarihi: 24 Eylül 2021 Cuma 11:59 am - Güncelleme: 6 Temmuz 2022 Çarşamba 9:56 am

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, yaptığı konuşmanın çarpıtıldığını ifade etti. Konuşmasının montajlı ve montajsız halini paylaşan Özkoç, “AKP sülükleri yalan videolarla yine hakkımda algı yaratmaya çalışıyor” dedi.

CHP’li Engin Özkoç, Twitter hesabından AKP’liler tarafından montajlanarak servis edilen görüntüleri paylaştı. Hakkında algı yaratılmak istendiğini söyleyen Özkoç paylaşımına, “Kimliksiz insanlar dünyanın her yerinde ve her dönem vardırlar. Sülük gibidirler, yapışırlar ve kan emerler. Bunların emdikleri kan bile kirli kandır.” notunu düştü. Özkoç, konuşmasında HDP’li bir grup başkanvekilinin sözlerini aktarıyor. Montajlanan kısımda ise Özkoç’un HDP’li vekilden bahsettiği kısım kırpılıyor.

Özkoç sosyal medya hesabından paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi:

“AKP sülükleri yalan videolarla yine hakkımda algı yaratmaya çalışıyor. Sözde Türkiye’nin 25 eyalete ayrılmasını istiyormuşum. Rahatsız olduğum için değil, toplumun bu sülükleri tanıması için videonun tamamını paylaşıyorum. Sizin ağababalarınız milletten gizli saklı terör örgütüyle görüşürken, ben millete milletin meclisinde anlatılan gerçekleri açıkladığım için yargılandım. Çok şükür aklandım. ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİK! Sevgili kardeşlerim, ben şimdi size bu sülüklerin özelliklerini anlatayım. Kimliksiz insanlar dünyanın her yerinde ve her dönem vardırlar. Sülük gibidirler, yapışırlar ve kan emerler. Bunların emdikleri kan bile kirli kandır. Bunlar korkarak ve ürkerek yaşarlar. Daima birilerine yapışarak yaşamak zorundadırlar. Başka türlü yaşayamazlar. Bu sülükler yarın bize de yapışmaya çalışacak. Hepsini doğrayıp doğrayıp atacağız. DİK DURANLAR KAZANACAK HİÇ KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN!”