CHP’li Özkan’dan İstanbul Havalimanı’nda yaşananlara Erdoğan’ın sözleriyle tepki

Yayın tarihi: 26 Ocak 2022 Çarşamba 11:14 am - Güncelleme: 26 Ocak 2022 Çarşamba 11:22 am

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, kar yağışı sebebiyle İstanbul Havalimanı’ndan görüntüler paylaşarak AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözleriyle tepki gösterdi.

İstanbul’da etkili olan kar yağışının faturası ağır oldu. Yurttaşlar yollarda mahsur kalırken uçuşlar iptal edildi, özel araçla yola çıkmak da yasaklandı. İstanbul Havalimanı’ndaki yolculara havalimanında yatmaları için bir karton dağıtılırken AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Atatürk Havalimanı’na inerek İstanbul’a ulaşabildi.

CHP’li Tuncay Özkan, İstanbul Havalimanı’nda yaşananların yer aldığı bir video paylaştı. Videoda AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Türkiye’nin 2023 hedeflerinin sembollerinden biridir” diyerek tanımladığı sözler yer aldı. Özkan, Erdoğan’ın ‘şaheser’ olarak adlandırdığı havalimanından çekilen görüntülere şu notu düştü:

“Yollarıyla, kargo binasıyla, bekleme salonuyla tam bir şaheser… Erdoğan’ın sunumuyla AKP’nin sembol projesi yeni havalimanı…”

İstanbul Havalimanı’nda mahsur kalanlar turistlerden protesto