CHP’li Özgür Özel, Erdoğan’ın ‘3 şehit 5 şehit’ sözlerine ateş püskürdü

Yayın tarihi: 17 Mayıs 2023 Çarşamba 8:40 pm - Güncelleme: 17 Mayıs 2023 Çarşamba 8:40 pm


AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genel Merkezi’nde AKP İl Başkanları, Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları ile Belediye Başkanları Toplantısı’na katıldı.

"3 ŞEHİT, 5 ŞEHİT…"

“Terör örgütleri ile yata kalka onların yöntemlerini siyasette de uygulamaya başladıkları anlaşılıyor” diyen Erdoğan, “Ülkemizde tesis ettiğimiz güven, huzur, istikrar iklimini bir türlü bozmaya başaramadıkları için kendi kendilerini yiyip bitiriyorlar. İşte bakın; seçimin şu dönemdeki tablosu ortada ve hemen ardından 3 şehit, 5 şehit bunlar bizi ciddi manada üzüyor. Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Türkiye'nin zenginliklerini milletimizin her kesimi ile buluşturmak için attığımız adımlardan fevkalade rahatsızlar” ifadelerini kullandı.

“MİLLET BUNUN HESABINI MUTLAKA SORACAK”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de, Twitter'dan Erdoğan'ın “3 şehit, 5 şehit” sözlerine tepki gösterdi. Özel şunları kaydetti:


“Yazıklar olsun” ifadelerini kullanan Özel, “İktidara geldiği yıl sadece iki şehidimiz varken yönettiği ülkede binlerce şehit verdik. İki günde 5 vatan evladı şehit oldu. Halen sorumluluğunu üstlenmeyip, bu duruma siyaseti alet edebiliyor. Herkes her şeyi biliyor. Millet bunun hesabını mutlaka soracak” dedi.


" />

CHP’li Özgür Özel, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Seçimin şu dönemdeki tablosu ortada ve hemen ardından 3 şehit, 5 şehit” sözlerine tepki gösterdiç Özel, “İki günde 5 vatan evladı şehit oldu. Halen sorumluluğunu üstlenmeyip, bu duruma siyaseti alet edebiliyor” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genel Merkezi’nde AKP İl Başkanları, Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları ile Belediye Başkanları Toplantısı’na katıldı.

“3 ŞEHİT, 5 ŞEHİT…”

“Terör örgütleri ile yata kalka onların yöntemlerini siyasette de uygulamaya başladıkları anlaşılıyor” diyen Erdoğan, “Ülkemizde tesis ettiğimiz güven, huzur, istikrar iklimini bir türlü bozmaya başaramadıkları için kendi kendilerini yiyip bitiriyorlar. İşte bakın; seçimin şu dönemdeki tablosu ortada ve hemen ardından 3 şehit, 5 şehit bunlar bizi ciddi manada üzüyor. Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Türkiye’nin zenginliklerini milletimizin her kesimi ile buluşturmak için attığımız adımlardan fevkalade rahatsızlar” ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu’ndan Erdoğan’a: Gaffar Okkan’ı şehit eden anlayışı ittifakına kattın

“MİLLET BUNUN HESABINI MUTLAKA SORACAK”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de,  Twitter’dan  Erdoğan’ın “3 şehit, 5 şehit” sözlerine tepki gösterdi. Özel şunları kaydetti:

“Yazıklar olsun!

İktidara geldiği yıl sadece iki şehidimiz varken yönettiği ülkede binlerce şehit verdik.

İki günde 5 vatan evladı şehit oldu.
Halen sorumluluğunu üstlenmeyip, bu duruma siyaseti alet edebiliyor.

Herkes her şeyi biliyor.

Millet bunun hesabını mutlaka soracak!”

 

Ekrem İmamoğlu’ndan Erdoğan’a: Gaffar Okkan’ı şehit eden anlayışı ittifakına kattın