CHP’li Özel’den Ethem Sancak’a yanıt! ‘Para için her erdemsizliği yapacak bir zavallı’

Yayın tarihi: 19 Aralık 2019 Perşembe 11:32 pm - Güncelleme: 19 Aralık 2019 Perşembe 11:32 pm

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Ethem Sancak’ın sözlerine, “Kendisini para için her erdemsizliği yapacak bir zavallı olarak biliriz” yanıtını verdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Ethem Sancak’ın sözlerine, “Kendisini para için her erdemsizliği yapacak bir zavallı olarak biliriz. Kendisi, Ethem Sancak Türkiye’ye zincir eczaneleri getiremediyse meslektaşlarımın mesleğini elinden alamadıysa ben ve benim gibi arkadaşların mücadelesi yüzündendir, kuyruk acısı ondandır” yanıtını verdi.

Eren Erdem’den, Kılıçdaroğlu’na ‘ulan’lı, ‘dayak yememişsin’li sözler sarf eden Ethem Sancak’a çok konuşulacak yanıt

Meclis Genel Kurulu’nda bütçe görüşmelerinde konuşan Özel, Tank Palet Fabrikasıyla ilgili tartışmalar sürerken Ethem Sancak’ın birtakım açıklamalar yaptığını belirterek şöyle dedi:

“Sayın Genel Başkanımıza son derece seviyesiz bir üslupla konuşan Ethem Sancak, partimizden gerekli cevabı aldı, yargı önünde de almaya devam edecek.

Bu kez de geçmiş dönem bir AK Partili milletvekilinin ve Türk Eczacıları Birliğinin de geçmiş dönem Başkanı olan Mehmet Domaç’ın da adını kullanarak şöyle bir ifade kullandı: ‘Geçmişte eczacılarla toplantılar yapardık. Özgür Özel’le de çok kavga ettik. Özgür Özel’i bir kere elimden Mehmet Domaç zor aldı’ Hemen Mehmet Domaç’ı aradım, kendisiyle konuştum. ‘Ben böyle bir olay hiç hatırlamıyorum’ dedim. Sayın Domaç dedi ki: ‘Bilmez misin hayal dünyası çok geniştir?’ Dedim ki: ‘Bu konuda şahitlik eder misin?’

‘Ben o Meclisin önceki dönem milletvekiliyim. Açıkça söyleyebilirsin ki Türk Eczacıları Birliğinde böyle bir olay hiçbir zaman yaşanmadı. Ethem Sancak’ın hayal dünyasının ürünüdür’ dedi.

Ethem Sancak’tan Kılıçdaroğlu’na ‘Ulan’lı ‘Dayak yememişsin’li sözler

“KUYRUK ACISI ONDANDIR”

Biz kendisini tanırız, bu benim kendisiyle ilgili zaten yargımdır: Kendisini para için her erdemsizliği yapacak bir zavallı olarak biliriz. Kendisi, Ethem Sancak Türkiye’ye zincir eczaneleri getiremediyse meslektaşlarımın mesleğini elinden alamadıysa ben ve benim gibi arkadaşların mücadelesi yüzündendir, kuyruk acısı ondandır. Ethem Sancak’ın ensesinde olmaya, her şeyin hesabını sormaya da devam edeceğiz.”