CHP’li Özel: Erdoğan’ın ziyareti öncesi polislerin şarjörleri toplandı

Yayın tarihi: 17 Eylül 2021 Cuma 5:31 pm - Güncelleme: 7 Temmuz 2022 Perşembe 10:29 am

CHP’li Özgür Özel, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mersin ziyareti öncesi alınan olağanüstü önlemlere değindi. Özel, “Cumhurbaşkanlığı koruma ekibi dışında güvenlik güçlerinin, polislerin silahlarındaki şarjörler toplandı” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin’e yaptığı gez nedeniyle alınan olağanüstü önlemler hakkında konuştu. Özel, Mersin otobanında 50 metrede bir polislerin olduğuna işaret etti. Güvenlik güçleri ve polislerin şarjörlerinin boşaltıldığını ifade eden Özel, şöyle konuştu:

“Dün havaalanından Mersin’e ulaşana kadar otoban üzerinde yer yer 100 metre, yer yer 50 metrede bir polisleri görenler, videolar paylaştılar. O otobanda, o polislere yapılan o zulmün anlamını kimse düşünemedi. Mersin içindeki trafik ve Mersin’de pek çok cumhurbaşkanı ziyaretinde yaşanan bir tatsızlık yaşandı. Cumhurbaşkanlığı koruma ekibi dışında güvenlik güçlerinin, polislerin silahlarındaki şarjörler toplandı. Bu kendi polisine itimat etmeyen bir görüntüyle Mersin de tanışmış oldu”

Erdoğan’ın Mersin ziyareti öncesi yollar böyle abluka altına alınmış!