CHP’li Özel: Bay Kemal konuştu hop Sabah gazetesi manşeti değişti

Yayın tarihi: 25 Ağustos 2022 Perşembe 7:03 pm - Güncelleme: 25 Ağustos 2022 Perşembe 7:03 pm

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun icralık olmuş milyonlarca yurttaşa çağrısından sonra AKP iktidarı ‘dar gelirli ailelere destek paketi’ açıkladı. Yandaş Sabah gazetesi duyurulan düzenlemeyi taşra baskısına yetiştiremedi. CHP’li Özgür Özel, gazetenin Türkiye ve taşra baskısını tutarak, “Bu Bay Kemal’siz bu da Bay Kemal’li sabah gazetesi” dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, varlık şirketlerine devredilen borçlara yönelik ‘ödemeyin’ çağrısı ardından Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ‘dar gelirli ailelere destek paketi’ açıkladı. Kılıçdaroğlu’nun çağrısı Sabah Gazetesi’ne manşet değiştirtti.

TBMM’de basın toplantısı düzenleyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel,  Sabah gazetesinin birbirinden farklı olan Türkiye ve taşra baskısını tutarak, “Bu Bay Kemal’siz Türkiye’de sabah gazetesinin manşeti, ’10 bin okul yapılacak’; bu da Bay Kemal’li Türkiye’nin Sabah gazetesi; ‘icralık borçları devlet silecek’. Hop Sabah gazetesinin Türkiye baskısı, şehir baskısı değişti. Bir tek şunu söylüyoruz, muhalefetteyken emekliye iki maaş ikramiye veren verdiren, taşerona kadro veren verdiren, KYK borçlarının faizlerini sildiren Bay Kemal bir iktidara gelsin de o zaman nasıl garibanın, yoksulun, memurun, işçinin, çiftçinin dostu olduğunu hep birlikte göreceğiz” dedi. 

Kılıçdaroğlu’nun ‘icra’ çıkışı yandaş Sabah’a Manşet değiştirtti