CHP’li Nazlıaka ile AKP’li Zengin’in ’23 dakikalık’ görüşmesi: Nasıl linç edildiğini gördüm

Yayın tarihi: 12 Nisan 2023 Çarşamba 7:49 pm - Güncelleme: 12 Nisan 2023 Çarşamba 7:56 pm

CHP’li Aylin Nazlıaka ‘6284’ tartışması nedeniyle hedef gösterilip tehdit edilen AKP’li Özlem Zengin‘le telefonda görüştü. Nazlıaka “23 dakika süren bir görüşme yaptık. Nasıl linç edildiğini gördüm” dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, 6284 sayılı yasanın kaldırılmasını isteyen Yeniden Refah Partisi’ne tepki gösterdiği için partisinde hedef haline gelen AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin’i telefonla aradığını açıkladı.

T24’ten Eray Görgülü’ye konuşan Nazlıaka “23 dakika süren bir telefon görüşmesi yaptık. Onun da partisi içerisinde nasıl yalnızlaştırıldığını, nasıl linç edildiğini de gördüm” dedi.

Milletvekili adayı olduktan sonra adaylıktan vazgeçen Nazlıaka, kabinede yarışmak istediğini ve adaylıktan çekilme kararını Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra verdiğini belirtti.

Nazlıaka, kadın aday sayısının az olduğuna yönelik eleştirilerle ilgili de “CHP listesinde şu anda seçilebilir yerde 29 kadın milletvekili var. Mevcut durumda 16 kadın milletvekili var. Dolayısıyla ikiden iki katından fazla kadın milletvekilini meclise sokacağız” dedi.

Akademisyen Ebubekir Sofuoğlu AKP’li kadın siyasetçileri tehdit etti

AKP’li Özlem Zengin: 6284 yüzünden tehdit ediliyorum

Trollerin hedef gösterdiği AKP’li Özlem Zengin: Yalnızlık sorun değil