CHP’li Mahmut Tanal 58 yaşında mezun oldu!

Yayın tarihi: 29 Nisan 2019 Pazartesi 2:11 pm - Güncelleme: 29 Nisan 2019 Pazartesi 2:11 pm

CHP’nin avukat kökenli milletvekili Mahmut Tanal, Ankara Hukuk Fakültesi’ndeki Arabuluculuk eğitimini başarıyla tamamladı. Tanal, “Öğrenmenin yaşı yok. Yeni eğitimler ile yola devam edeceğim. Vekillik makamı ya da diğer makamlar, yan gelip yatma yeri değildir. Yurttaşlara faydalı olmak için kendimizi her daim geliştirmeliyiz” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Avukat Mahmut Tanal, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi bünyesinde verilen “Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Temel Eğitim Programı”nı başarıyla tamamladı.

EĞİTİME ARA VERMEYECEK
Arabuluculuk sertifikasını Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Özen’in elinden alan Tanal, öğrenmenin yaşının olmadığının altını çizdi. Özverili çalışmalarıyla başarılı bir kurs dönemi geçirmelerini sağlayan Dekan Muharrem Özen ve ders aldıkları hocalara teşekkür eden Tanal, yeni eğitim programlarına başlayacağının sinyalini verdi.

UMARIM ÖRNEK OLURUZ
CHP’li Av. Mahmut Tanal, “Öğrenmenin yaşı yok. Bu sözün günümüzde geçerliliğini yitirmediğini ispatlamanın gururunu yaşıyorum. Alacağım yeni eğitimler ile yola devam edeceğim. Yurttaşlarımıza nasıl faydalı olacağımızın arayışı içerisindeyiz. ‘Ben oldum’ deme yanlışına düşmemeliyiz. Yani vekillik makamı ya da diğer makamlar, yan gelip yatma yeri değildir. Kendimizi her daim geliştirip tazelenmeliyiz. Umarım diğer milletvekili arkadaşlarımıza da örnek oluruz” diye konuştu.