CHP’li il ve ilçe başkanına soruşturma: Başkanlarımız alnı açık başı dik onur ve şerefleriyle savcılıkta peki ya ‘#128MilyarDolarNerede?’

Yayın tarihi: 13 Nisan 2021 Salı 1:13 am - Güncelleme: 13 Nisan 2021 Salı 1:13 am

CHP’li Öztunç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 128 milyar dolar nerede?” yazılı afişler nedeniyle CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül ve Oniki Şubat İlçe Başkanı Ünal Ateş’in ifade verdiğini duyurdu.

CHP’nin ülkenin birçok noktasında astığı ancak “Cumhurbaşkanına hakaret” gerekçesiyle toplanan “128 milyar dolar nerede?” yazılı afişlere müdahaleler sürüyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, sosyal medya hesabından CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül ve Oniki Şubat İlçe Başkanı Ünal Ateş’in Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcılığı’nın açtığı ‘128 milyar dolar nerede?’ soruşturması kapsamında ifade verdiğini duyurdu.

CHP’nin “128 milyar dolar nerede?” afişlerine bu sefer de Kastamonu’da engelleme

Öztunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ”Kahramanmaraş il başkanımız ve Onikişubat ilçe başkanımız #128MilyarDolarNerede pankartı nedeniyle savcılıkta ifade veriyor. İl ilçe başkanlarımız alnı açık başı dik onur ve şerefleriyle savcılıkta peki ya #128MilyarDolarNerede” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’ndan ‘128 milyar dolar nerede?’ afişi kararı