CHP’li İBB Meclis üyesi Düzce’de kaza yaptı: Bir ölü, üç yaralı

Yayın tarihi: 8 Kasım 2023 Çarşamba 2:00 am - Güncelleme: 8 Kasım 2023 Çarşamba 2:00 am

CHP’li İBB Meclis Üyesi Süleyman Nadir Ataman’ın bulunduğu otomobilin Düzce’de yaptığı kazada bir kişi hayatını kaybetti üç kişi yaralandı.

CHP’li İBB ve Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Nadir Ataman’ın Ankara’ya doğru seyir halinde olan otomobili Anadolu Otoyolu Düzce girişinde kaza yaptı. Süleyman Nadir Ataman’ı taşıyan Adem O.’nun kullandığı otomobil, Paşakonağı mevkiinde yolun karşısına geçmeye çalışan ve ismi öğrenilemeyen bir kişiye çarparak durdu. İstanbul’dan Tokat’a giden Oktay K.’nin kullandığı otomobil ise aynı esnada Adem O.’nun kullandığı otomobile arkadan çarptı. İsmi öğrenilemeyen yaya olay yerinde hayatını kaybetti.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Kaza sonrası bölgeye sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Süleyman Nadir Ataman, Adem O. ve araçta yolcu olarak bulunan Turgut K. ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yolun karşısına geçmeye çalışan şahsın parçalanan cesedi toplanarak morga kaldırıldı. Kaza sebebi ile kilometrelerce araç kuyruğu oluşurken, araçların kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Süleyman Nadir Ataman’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

(İHA)

Konya’da yolcu otobüsü kaza yaptı!