CHP’li Günaydın toplantı videosunun nasıl sızdığını anlattı

Yayın tarihi: 19 Temmuz 2023 Çarşamba 7:57 pm - Güncelleme: 19 Temmuz 2023 Çarşamba 7:57 pm

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki zoom toplantısının nasıl sızdırıldığını anlattı. Günaydın istifasının istendiği iddiasına ise “Güven oyunu kimin alacağına hep beraber bakarız” dedi.

CHP’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başkanlığında yapılan ve CHP kurmaylarının katıldığı online toplantının sızmasının yankıları sürüyor. Toplantının katılımcılarından CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, toplantının nasıl sızdığını 10Haber’den Caner Polat’a anlattı.

CHP MYK toplantısı sona erdi! “Etik olmayan toplantıları doğru bulmayız”

‘HATA YAPIP LİNKİ MİLLETVEKİLİ DANIŞMANLARINA GÖNDERMİŞLER’

Günaydın “Bizimkiler bir hata yapmışlar, milletvekillerinin danışmanlarına link göndermişler. Danışmanlar bizden daha siyasi adamlar. Bunu yapmamaları lazımdı. Ama şunu söyleyeyim; sızan ne yani? Örgütler görevden alınmış kongre sürecine giderken. Örgütlerin itiraz yolu Parti Meclisi ama PM toplanmıyor. Biz olağanüstü toplantıya çağırıyoruz, metin yazıp insanlara imzalatıyoruz” dedi.

Engin Altay’dan Faik Öztrak’a yanıt! “Etik değil demek akla kar değil”

MYK TOPLANTISINA NEDEN KATILMADI?

Günaydın, bugün yapılan MYK toplantısına neden katılmadığıyla ilgili ise “Ben ‘MYK toplantısını 14.00’a erteleyin, geliyorum’ diye haber gönderdim. Gruba yazdım, Genel Başkana da söyledim. 11.45’te MYK olmaz. Ben 07.45’te Silivri’de çiftçilerle toplantı yapıyordum. Saat 14.20’de Genel Merkez’deyim ben. Her zaman 6 saat olan MYK toplantısı bu sefer 1 saat 15 dakika sürüyor. Sebebi ne?” diye konuştu.

Özgür Özel Genel Merkez’i eleştirdi, ‘İstifa etmeyeceğim’ dedi 

‘İSTİFA’ SORUSUNA ‘GÜVENOYU’ YANITI

MYK’da istifasının istenmesiyle ilgili talep olduğu iddiasına ise Günaydın, şöyle yanıt verdi: “Benim istifamı da istesinler, bir şey demiyorum. Bu bir atama olmadığı için Meclis Grubu’ndan güven oyu isterler. Güven oyunu da kimin alacağına hep beraber bakarız.”

Değişim toplantısına katılan CHP’liler toplantıyı TELE1’e anlattı

İmamoğlu sızdırılan toplantının ardından sessizliğini bozdu

CHP’li yöneticilerin Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki zoom toplantısı sızdırıldı