CHP’li gençlerden “terörist” iftirasına tepkili kısa film! “Vicdanının sesini dinle”

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2023 Cumartesi 1:02 pm - Güncelleme: 27 Mayıs 2023 Cumartesi 1:17 pm

CHP Gençlik Kolları’nın yayınladığı kısa film izleyenleri duygulandırdı. Twitter’dan kısa filmlerini paylaşan Gençlik Kolları, “Erdoğan kaybederse TÜRKİYE kazanacak! Vicdanının sesini dinle! Değişim için #KararVer” notunu düştü. Videoda sandık müşahiti olmak isteyenlere yardım eden genç bir kadının arayan biri tarafından terörist ilan edilmesi konu edildi.

CHP Gençlik Kolları Twitter’dan kısa film paylaşımında bulundu. Paylaşımlarına, “Erdoğan kaybederse TÜRKİYE kazanacak! Vicdanının sesini dinle! Değişim için #KararVer” notu düşüldü. Gençlik Kolları’nın bu kısa filmi izleyenleri duygulandırdı.

Türkiye Gönüllüleri’nden Gazi Kemal videosu! “Kendisine oy vermeyen 25 milyon terörist mi?”

Paylaşılan kısa filmde genç bir kadının sandık müşahitliği eğitimleriyle ilgili insanları yönlendirdiği görülüyor. Bu sırada arayan birinin “Teröristsiniz siz. Terörist. O vatan hainlerine çalışıyorsunuz hepiniz. Bu memleket sizin yüzünüzden bu halde” dediği ve genç kadının “Benim abim bu vatan için…” şeklinde cevap vermeye çalışması sonrası telefondaki adamın kadını susturarak “Sus! Boş yere vatan haini demiyorlar size” diyerek telefonu kapattığı görülüyor.

Telefonun kapanması üzerine ise genç kadının yarım kalan cümlesini, “…şehit oldu” şeklinde ağlayarak bitirdiği duyuluyor.