CHP’li gençlerden anlamlı kampanya

Yayın tarihi: 6 Kasım 2020 Cuma 8:51 pm - Güncelleme: 6 Kasım 2020 Cuma 8:51 pm

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Gençlik Kolları, Ali İsmail Korkmaz Vakfı’nın üniversiteli gençler için verdiği burslara destek olmak için kampanya başlattı.

Pandemi sürecinde  çoğu vatandaşımız maddi problemler yaşamaya devam ediyor. Üniversite öğrencileri ise bu problemi yaşayanların başında geliyor. CHP İstanbul Gençlik Kolları, üniversiteye giden gençler için kampanya başlattı. CHP’li gençler Ali İsmail Korkmaz Vakfı’nın verdiği öğrenci bursları için kampanya başlattı.

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları şu açıklamayı yaptı:

Ali İsmail Korkmaz’ın düşlerine, düşlerindeki özgür dünyaya birlikte adım atıyoruz.

8 Kasım’da sanal olarak gerçekleşecek olan İstanbul Maratonu’nda Emel Annemizin ‘yanında’ koşuyoruz.

Bizler Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Gençliği olarak; Ali İsmail Korkmaz’ın özgür dünya hayalini gerçekleştirmek için adımlarımızı kararlılık ve inançla atıyoruz.

Halihazırda baş etmek zorunda kaldığımız eşitsizlikler pandemi süreci ile birlikte giderek derinleşmeye başladı. Derinleşen eşitsizliğin en büyük yükünü ise öğrenciler çekiyor.

Bu süreci dayanışma ile, dayanışmanın gücü ile atlatabileceğimize inanıyoruz. Ali İsmail Korkmaz Vakfı adına üniversiteli gençlerimiz için oluşturduğumuz bursa siz de destek olun.

Bizim #AdımlarımızHerYerde olacak. Sizler de 7-8 Kasım 2020 tarihlerinde, dilediğiniz yerde adım atarak Ali İsmail’in ve onlarca gencin düşlerindeki dünyayı kurmamıza destek olabilirsiniz.

KAMPANYA İÇİN TIKLAYINIZ