CHP’li Eskişehir Belediyesi’nden AKP’li Nevşehir Belediyesi’ne çok konuşulacak yanıt

Yayın tarihi: 24 Haziran 2019 Pazartesi 11:05 am - Güncelleme: 24 Haziran 2019 Pazartesi 11:06 am

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabından Nevşehir Belediyesi’ne çok konuşulacak bir yanıt verdi.

 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabından Nevşehir Belediyesi’ne çok konuşulacak bir yanıt verdi.

Daha önce AKP’li Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ekrem İmamoğlu’ya destek veren sanatçı ve ünlüleri fişlemişti. Nevşehir Belediyesi Arı’nın , Twitter hesabından yaptığı açıklama ile gündem olmuştu. Arı, yımladı ve söz konusu sanatçıların Kapadokya’daki etkinliklerde sahne alamayacaklarını söyledi. Arı, ” Kendilerini sanatçı olarak addetip ‘milli ve manevi toplum öncülüğü’ rollerini hiçe sayan ‘şahısların’ bu dakikadan itibaren şehrimde tarafımızdan düzenlenecek olan en ufak dahi olsa bir programda sahne alamayacaklarını Nevşehir Belediye Başkanı olarak tamamen ‘kanaat özgürlüğüm’ çerçevesinde ilan ediyorum!..” demişti.

Nevşehir Belediyesi partizan tutumunu 23 Haziran seçimleri öncesinde sergilemekten geri durmadı. Nevşehir Belediyesi’nin resmi twitter hesabından “Burada YILDIRIM çarptı size doğru geliyor @istanbulbld” tweeti paylaşıldı.

23 Haziran seçimlerinde sandıkların kapatılmasının ardından Eskişehir Belediyesi’nden Nevşehir Belediyesi’ne çok konuşulacak bir yanıt geldi. Eskişehir Belediyesi’nin hesabından “İstanbul’a bahardan sonra yaz geldi. Darısı başınıza @nevsehir_bel” yanıtı verildi.