CHP’li Deniz Yücel’in WhatsApp hesabı çalındı

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2024 Pazartesi 5:59 pm - Güncelleme: 19 Ağustos 2024 Pazartesi 6:13 pm

Haber: tele1.com.tr

CHP Sözcüsü Deniz Yücel’in WhatsApp hesabı ele geçirildi. Yücel, sosyal medyadan uyarıda bulunarak “Lütfen benden gelen hiçbir mesaja itibar etmeyin, linklere tıklamayın ve kişisel bilgilerinizi paylaşmayın” dedi.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel’in WhatsApp hesabı çalındı. Yücel gelişmeyi  X hesabından duyurdu. Yücel’in WhatsApp profil fotoğrafının da AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Rabia’ işareti yaptığı fotoğrafı ile değiştirildiği görüldü.

Deniz Yücel’in paylaşımı şöyle:

“Önemli Duyuru: WhatsApp hesabım maalesef kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirilmiştir. Hesabımdan size gelen mesajların, aramaların ya da diğer iletişimlerin benden gelmediğini ve güvenli olmadığını bilmenizi isterim. Bu süre zarfında lütfen benden gelen hiçbir mesaja itibar etmeyin, linklere tıklamayın ve kişisel bilgilerinizi paylaşmayın. Hesabımı geri almak ve güvenliği sağlamak için gerekli adımları atıyorum. Bu konuda göstereceğiniz anlayış ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Eğer acil bir durumda bana ulaşmanız gerekiyorsa, lütfen alternatif iletişim yollarını kullanın.”

Bu mesajın ardından Deniz Yücel’in CHP’li vekillerin olduğu gruptan çıkarıldığı öğrenildi.

Telefonundan sildi! Maduro’dan Whatsapp’a casus suçlaması

Deniz Yücel, CHP

Kaynak: HABER MERKEZİ