CHP’li belediyelerden önemli buluşma… İşte toplantının tüm detayları

Yayın tarihi: 11 Haziran 2020 Perşembe 1:24 pm - Güncelleme: 11 Haziran 2020 Perşembe 1:26 pm

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu İstanbul’daki ilçe belediyeleriyle toplantı yaptı. Toplantıda yeni normal sürecin planlanması yapıldı.

İstanbul’un CHP’li ilçe belediyeleri ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan KAftancıoğlu ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda pandemi sürecindeki ‘yeni normal’ dönemde atılacak adımlar konuşuldu.

İstanbul İl Başkanlığı sayfasından “İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu, salgın süresinde vatandaşa hizmet için gece gündüz demeden çalışan büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızla bir araya gelerek “yeni normal” sürecin planlanması ile ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.” açıklaması yapılırken, Canan Kaftancıoğlu kendisine ait resmi sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin “Bu süreçte CHP’li belediyeler tarih yazıyorlar -Kemal KILIÇDAROĞLU-“Büyükşehir Belediye Başkanımız ve 14 İlçe Belediye Başkanımıza sahada hissettiğimiz, araştırmalarda gördüğümüz olağanüstü başarılarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum..” paylaşımı yaptı.