CHP’li belediye başkanlarından ‘Haysiyet Duvarı’na ziyaret

Yayın tarihi: 18 Ocak 2023 Çarşamba 4:51 pm - Güncelleme: 18 Ocak 2023 Çarşamba 4:51 pm

CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanı hakkında hapis cezası ve siyasi yasak kararı verilen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek olmak amacıyla kurulan ‘Haysiyet Duvarı’nı ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Millet İttifakı’nın desteklediği CHP’li büyükşehir belediye başkanları, hakkında hapis ve siyasi yasak kararı verilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek olmak amacıyla bugün Saraçhane’de buluştu.

Seyit Torun ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Adana Büyükşehir belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP İstanbul Gençlik Kolları tarafından İBB ana yerleşkesinin önünde konumlandırılan ‘Haysiyet Duvarı’nı ziyaret etti. Haysiyet Duvarı’na imza atan ve duygularını aktaran heyet, daha sonra anı fotoğrafı çektirdi.

İmamoğlu’ndan Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programı’na tepki: Takdiri kamuoyunun vicdanına sunarız