CHP’li başkan belediyenin borcunu billboardlarla duyurdu, mal varlığını binaya astı

Yayın tarihi: 19 Nisan 2024 Cuma 6:27 pm - Güncelleme: 19 Nisan 2024 Cuma 6:27 pm

Haber: Ceren Ural

CHP’den AKP’ye geçen Akkışla Belediyesi’nin yeni başkanı Mustafa Dursun, AKP döneminden devralınan borcu billboardlara, kendi mal varlığını da belediye binasına astı.

AKP’den CHP’ye geçen bir belediyenin daha borcu halka duyuruldu. Yüzde 46,21 oy oranıyla Kayseri’nin Akkışla ilçesinin yeni belediye başkanı olan Mustafa Dursun AKP’den aldıkları belediyenin borcunu billboardlara astırdı. Dursun’un astırdığı billboardlarda, “01.04.2024 tarihi itibari Akkışla Belediyesini 17 milyon 711 bin 899 borç ile devir aldık” ifadesi yer aldı.

Dursun, belediye başkanı olduktan sonra mal varlığını da bir pankara yazdırarak belediye binasına astı.

“İSRAF DÜZENİ ARTIK SONA ERDİ”

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

“Akkışla Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Dursun, belediyenin borcunu billboarda astı. Toplam borç 17 milyon 711 bin 899 TL! AKP’den kazandığımız birçok belediyede olduğu gibi Akkışla’da da israfın, talanın bini bin para! Halkın parasını çarçur etmeyi kendilerine hak görüyorlar.

Bu israf düzeni artık sona erdi. Belediye başkanlarımız, belediyenin kasasındaki her kuruşu halk için harcayacak. Harcadıkları her bir kuruşun hesabını verecek, hayali projelere değil vatandaşın sorunların bütçe ayıracaklar.”

AKP’den CHP’ye geçen Beykoz Belediyesi’nde toplam borç 3 milyar lira!

Kaynak: HABER MERKEZİ