CHP’li başkan açıkladı! AKP’nin sahur organizasyonunun altından rant çıktı

Yayın tarihi: 8 Nisan 2022 Cuma 3:36 pm - Güncelleme: 8 Nisan 2022 Cuma 4:16 pm

Ekonomik krizin tavan yaptığı, zamların ardı arkasının kesilmediği bir zamanda AKP Ağrı Gençlik Kolları’nın şatafatlı Ramazan sofrası büyük tepki çekti. TELE 1’e konuşan CHP Ağrı İl Başkanı Nihat Arslan, “Sahurun maliyeti 1 milyondan aşağı değildir.” ifadesinde bulundu.

AKP Ağrı Gençlik Kolları’nın şatafatlı Ramazan sofrası sosyal medyada büyük tepki çekti. Vatandaş ekonomik kriz sebebiyle alışveriş sepetini dolduramazken AKP’liler müzik eşliğinde eksiksiz bir Ramazan sofrası kurdu. AKP milletvekili Mehmet Metiner’in Ağrı AKP Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk’a tepki göstermesinden sonra paylaşım silindi.

AKP Ağrı Gençlik Kolları’nın şatafatlı Ramazan sofrası

’20 BİN LİRA DEDİĞİ YALAN’

TELE 1’de yayınlanan Begümhan Aydoğan’ın sunduğu Gün Ortası’na bağlanan CHP Ağrı İl Başkanı Nihat Arslan şunları söyledi:

“AKP Ağrı Gençlik Kolları’nın düzenlediği şatafatlı sahur yemeği belediyenin nikah salonu adı altında yaptırdığı binayı, bir yakınına kafe olarak kiraya verdiğini herkes biliyor. Şu anda işletmecisi Savcı Sayan’ın bir yakınıdır. 20 bin lira dediği yalandır. Bir kişinin sahur yemeği 100 liradan aşağı değildir. Bu sahurun maliyeti bir milyondan aşağı değildir.”

Sazlı sözlü şatafatlı Ramazan sofrasına tepki yağıyor! “İşte AKP’nin gerçek yüzü”