CHP’li Başarır, Özışık’a belgeyle yanıt verdi: Umarım utanırsın

Yayın tarihi: 20 Haziran 2021 Pazar 9:35 am - Güncelleme: 20 Haziran 2021 Pazar 9:35 am

CHP’li Ali Mahir Başarır, Süleyman Özışık’a belgeyle yanıt vererek iddialarını çürüttü. Başarır, Özışık’ın AKP dönemi Gemlik Belediyesi’nden aldığı hizmet alım bedeli belgelerini yayınladı. “Söylediklerimin, binde birini almadım diye ifade eden kişi, umarım bu belgeleri görünce yüzü kızarır, utanır” ifadelerini kullandı.

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, katıldığı bir televizyon programında Süleyman Özışık’ın ‘Yazarlık Okulu Projesi’ kapsamında program hizmet alımı yaptığını açıklamıştı. Özışık’ın bu hizmet alımını 4 ilçe belediyesi ve bir büyükşehir belediyesinden yaptığını ifade etmişti. Özışık ise Başarır’a yanıt olarak “Söylediğin rakamların binde birini almadım. Bu iftiralarını mahkeme salonunda ispatlamana fırsat vereceğim” demişti.

Ali Mahir Başarır, Süleyman Özışık’ın “Söylediğin rakamların binde birini almadım” sözlerine belgelerle yanıt verdi. Başarır, Özışık’ın AKP dönemindeki Gemlik Belediyesi’nden aldığı hizmet alım bedeli belgelerini yayınladı.

“UMARIM YÜZÜ KIZARIR”

‘’Bu sözde gazeteci, söylemiş olduğum rakamların binde birini almadığını ifade ediyor” diyen Başarır, “Ben, şimdi bu kişinin sadece Gemlik Belediyesi’nden, AKP döneminde almış olduğu paraların belgesini yayınlıyorum. Diğer AKP’li ilçe belediyeleri ve büyükşehir belediyesinden aldıklarını da kendisi yayınlasın. Utanmadan cevap vereceğine, hangi belediyeden ne kadar para aldığını kendi yayınlasın” ifadelerini kullandı.

Başarır, şöyle devam etti: “Söylediklerimin, binde birini almadım diye ifade eden kişi, umarım bu belgeleri görünce yüzü kızarır, utanır. Mahkeme salonuna ulaşmadan, ben bu şahsa sadece bir belediyeden almış olduğu hizmet alım bedelinin faturasını buradan paylaşıyorum. Tüm vatandaşlarımız, binde biri kadar almış mı almamış bu belgelere bakarak hakikati görsün.”