CHP’li Ali Haydar Fırat’tan ‘yeni kumpas’ iddiası: İktidar hazırlıyor, muhalefet servis edecek

Yayın tarihi: 18 Mart 2024 Pazartesi 12:30 pm - Güncelleme: 18 Mart 2024 Pazartesi 1:03 pm

Haber: Bişar Arslan

CHP PM üyesi Ali Haydar Fırat ‘iktidarın seçim öncesi CHP’ye karşı yeni kumpas videoları hazırlayacağını’ öne sürdü. Fırat videoların muhalif partiler ve adaylar üzerinden paylaşılacağını belirtti.

CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Ali Haydar Fırat, TELE1’de Bilge Yurtdagülen’in ‘Gerçek Haber Gerçek Ekonomi’ programına konuk oldu. Fırat yerel seçimleri değerlendirirken, seçim öncesi CHP’ye karşı yeni ‘kumpas videoları’ hazırlanacağını öne sürdü.

Adaylar üzerinden birtakım hamleler yapıldığını belirten Fırat “Çok net İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere diğer büyükşehirlerimizde iktidar partisi bir takım kumpas videolar hazırlıyor. Ve bu kumpas videoları kendi belediye başkanları ya da kendi parti hesaplarından değil, muhalefette olan partiler ve adaylar üzerinden servis edilecek. Dolaysıyla bu konuda halkımızı uyarmak istiyoruz. Tıpkı Cumhurbaşkanlığı seçiminde önceki genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan kumpas videolarına benzer bir takım kumpas videoları” ifadelerini kullandı.

AKP’nin kendilerine zarar vereceğini düşündükleri için söz konusu videoları kendilerinin yaymayacağını belirten Fırat, şunları söyledi: “Diğer muhalefette olan partilerin adayları üzerinden yapacak. Bu konu ile ilgili çok sağlam ve bu işin içinde bile profesyonel insanların bize aktardığı bir takım bilgiler var. Bu 13 gün iktidarın son derece çirkin bir propagandası ile geçecek.”

İmamoğlu: Bizimle başa çıkamayacaklarını görenler kumpas kurmaya çalışıyor

Kaynak: HABER MERKEZİ