CHP’den trollere seccade yanıtı!

Yayın tarihi: 1 Nisan 2023 Cumartesi 2:02 am - Güncelleme: 1 Nisan 2023 Cumartesi 2:08 am

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nun katıldığı bir iftar sonrası fotoğraf çektirirken seccadeye basması üzerine troller ve yandaşların hedefi oldu. CHP’den yapılan açıklamada ‘Yaşanan yoğunluk ve fotoğraf çektirmek isteyenlerin telaşı nedeniyle, yerde bulunan seccade fark edilememiştir’ denildi.

Troller ve yandaşlar Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu katıldığı bir iftar programı sonrası fotoğraf çektirirken yerde bulunan seccadece basması üzerinden hedef aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu ile iftarda buluştu

Sosyal medyaya düşen görüntü sonrasında İsmail Saymaz’a konuşan CHP yetkilileri şu ifadeleri kaydetti:

Söz konusu fotoğraf, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu ile birlikte katıldığı kalabalık bir iftar buluşmasının ardından çekilmiştir.
Fotoğraf çekimi sırasında yaşanan yoğunluk ve fotoğraf çektirmek isteyenlerin telaşı nedeniyle, yerde bulunan seccade fark edilememiştir. Bu tür durumlara yönelik hassasiyeti herkes tarafından bilinen Sayın Genel Başkanımız ve İl Başkanımızın, ortaya çıkan bu talihsiz durum nedeniyle çok üzgün olduğunu belirtmek isteriz.