CHP’den Şanlıurfa çıkarması! Suruç’ta 3 aşiret partiye katıldı

Yayın tarihi: 7 Ocak 2022 Cuma 1:58 pm - Güncelleme: 7 Ocak 2022 Cuma 1:58 pm

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşayan Dına, Şedadi ve Asi aşiretleri üyeleri, yapılan törenin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye oldu.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, CHP İl Başkanı Hayrettin Cidir ve il yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törenle Dına, Şedadi ve Asi aşiretlerinin parti üyelikleri yapıldı. CHP Şanlıurfa Milletvekili Aydınlık, “Ben inanıyorum ki önümüzde yapılacak olan ilk seçimlerde halkımız kendisini bu kadar sıkıntıya sokan AK Parti iktidarını gönderecektir. Geliyor, gelmekte olan CHP, gidiyor gitmekte olan AK Parti” dedi.

Üye katılım töreninde konuşan Aydınlık, şunları söyledi:

“Bugün Suruç İlçemizde Dına, Şedadi ve Asi aşireti CHP’ye katıldılar. Partimize katılım sağlayan tüm kardeşlerimize aramıza hoş geldiniz diyorum. Suruç ilçesinden partimize katılan 3 aşiret ile birlikte partimiz Şanlıurfa’da daha da güçlenmiştir. Ülkemizde ve ilimizde yaşanan ekonomik sıkıntılar Suruç ilçemizde de yaşanmaktadır. Bu sorunları CHP iktidarı ile inşallah çözüme kavuşturacağız. Ben inanıyorum ki önümüzde yapılacak olan ilk seçimlerde halkımız kendisini bu kadar sıkıntıya sokan AK Parti iktidarını gönderecektir. Geliyor, gelmekte olan CHP, gidiyor gitmekte olan AK Parti. Tekrardan Cumhuriyet Halk Partisi ailesine katılan Dına, Şedadi ve Asi aşiretlerine teşekkür ediyorum.”

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Cidir ve CHP Suruç İlçe Başkanı Servet Gören de yeni üyelere “hoş geldiniz” dedi. Ardından Aydınlık, Cidir ve yönetim kurulu üyeleri, CHP’ye katılanlara rozet taktılar.

A 101’i müşteri yakaladı