CHP’den bir ‘Mahpeyker’ açıklaması daha

Yayın tarihi: 2 Eylül 2023 Cumartesi 11:39 am - Güncelleme: 2 Eylül 2023 Cumartesi 11:39 am

AKP’den Batman Belediye Başkanı Aday Adayı ve Milletvekili Aday Adayı olan Perinaz Mahpeyker’in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Danışmanı olduğu iddiaları sonrası parti yetkililerinden resmi açıklama geldi.

AKP’den aday adayı olan ve sosyal medyada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı iddia edilen Perinaz Mahpeyker söz konusu paylaşımları kendisinin yapmadığını söylemişti. Yaşanan gelişmeler sonrası  CHP’den resmi bir açıklama yapılarak Perinaz Mahpeyker’in danışman olarak hiç atanmadığı kaydedildi.  CHP’den yapılan açıklamada “Perinaz Mahpeyker Yaman” isimli bir danışman ataması yapılmamıştır.” ifadeleri kullanıldı.

İşte CHP’nin Perinaz Mahpeyker açıklaması:

Genel seçimlerin ardından gerçekleşen MYK değişikliğinin hemen akabinde, 4 Haziran 2023 tarihli genelge ile; o tarihe kadar görev yapan Genel Başkan danışmanlarının görevleri sona ermiştir.
O tarih sonrasında yapılan başdanışman yahut danışman atamaları kamuoyu ile paylaşılmıştır. Bu bağlamda, ilgili tarih (4 Haziran 2023) ve genelge sonrasında; ismi geçen “Perinaz Mahpeyker Yaman” isimli bir danışman ataması yapılmamıştır.

Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olduğu iddia edilen Perinaz Mahpeyker’den açıklama