CHP’den Bahçeli’ye afiş yanıtı: Algı yaratmaya çalışmak ancak Bahçeli’ye yakışır

Yayın tarihi: 30 Ağustos 2022 Salı 6:01 pm - Güncelleme: 30 Ağustos 2022 Salı 6:03 pm

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İzmir’in kurtuluşu için bastırılan afişlere yönelik eleştirisine yanıt verdi. Torun, “Bahçeli’nin sözlerini ciddiye almıyoruz. Onun nereye çalıştığı, kimlerin adına konuştuğu belli. Söylediğinin de bir karşılığı yok” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i İzmir’in kurtuluşunun yıl dönümü dolayısıyla astırılan afişler üzerinden eleştirerek “Afişlerin öznesi ‘barış’ değil ‘zafer’ olmalıydı” dedi.

Torun, Bahçeli’nin sözlerine “Kavramlar üzerinden algı yaratmaya çalışmak ancak Bahçeli’ye yakışır zaten. Onun söylediklerinin bizim nezdimizde çok bir karşılığı yok.” karşılığını verdi.

“RAHATSIZ EDİYOR ONLARI”

Torun, MHP liderini eleştirerek şunları kaydetti:

“Bahçeli’nin sözlerini ciddiye almıyoruz. Onun nereye çalıştığı, kimlerin adına konuştuğu belli. Söylediğinin de bir karşılığı yok zaten. Kendisi kavramlarla uğraşarak halkın gerçeğinden kopuk yaşıyor. Halkın derdi gerçekten şu an da yoksulluk, yolsuzluk. İnanılmaz sorunlar varken kavramlar üzerinden algı yaratmaya çalışmak ancak Bahçeli’ye yakışır zaten. Onun söylediklerinin bizim nezdimizde çok bir karşılığı yok. Büyükşehirlerimizin çalışmaları tabi ki onları rahatsız ediyor. Sürekli artan başarılar, vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeleri, harcadıkları her kuruşun hesabını vermeleri, şeffaf olmaları bugünkü kokuşmuş Türkiye’nin içerisinde elbette ki göze batıyor. Rahatsız ediyor onları. Çünkü onlar alışmışlar devletin kaynaklarını sömürmeye, kul hakkı yemeye. Elbette ki belediyelerimizin başarılarını gördükçe de rahatsızlıkları daha fazla artıyor.”

Son anket! CHP birinci parti, Cumhur İttifakı’nda büyük düşüş