CHP Sözcüsü Öztrak’tan Erdoğan’a hodri meydan!

Yayın tarihi: 25 Şubat 2019 Pazartesi 7:55 pm - Güncelleme: 25 Şubat 2019 Pazartesi 7:55 pm

CHP Sözcüsü Öztrak, Erdoğan’ın CHP’nin HDP ile seçim ittifakı yaptığı iddiası hakkında ‘Elinde belge varsa savcılığa versin’ dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın seçimlerle ilgili anketlere güveninin kalmadığı şeklindeki açıklamasını nasıl değerlendirdiklerine dair soruya, “Her istediğinin olmasına alışan Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı, anketler istediği sonuçları vermediği zaman ‘İnanmıyorum’ dedi. Bir şey daha ilave edeyim. 31 Mart akşamı da gözlerine inanamayacak” diye cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP ve İYİ Parti’yi HDP ile seçim ittifakı yaptığı iddialarını sık sık dile getirmesi hakkında da sorulan soruları cevaplayan Öztrak, Erdoğan’ın elinde bu ittifaka dair belge varsa ortaya çıkarmasını gerektiğini belirterek şunları söyledi: “Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı’nın, ikide bir de Cumhuriyet Halk Partisi’yle birlikte kendisi dışında kalan tüm muhalefeti terörle iş birliği yapmakla, çetelerle iş birliği yapmakla suçlamasının hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur. Elinde böyle bir işbirliğine dair herhangi veri var ise herhangi bir bilgi ve belge var ise baştan beri söylüyoruz, hodri meydan hiç durmasın, bunları götürsün savcılığa versin. Savcılar da gereğini yapsın. Aksi takdirde milletin gündemini bu tür söylemlerle değiştirmeye çalışmasın.”