CHP Sözcüsü ‘Kurumsal teklif yapmadık’ dedi, Haluk Levent yanıt verdi

Yayın tarihi: 12 Şubat 2024 Pazartesi 8:15 pm - Güncelleme: 12 Şubat 2024 Pazartesi 8:53 pm

CHP Sözcüsü Deniz Yücel “Haluk Levent’e kurumsal bir teklif yapmadık” dedi. Levent açıklamaya sosyal medyadan yanıt verdi.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, MYK toplantısı sonrası sanatçı Haluk Levent’e Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklif edildiği iddiasıyla ilgili “Kurumsal düzeyde adaylık başvurusu söz konusu değil. Öyle bir teklif gitse sizle paylaşırım. Haluk Levent’e adaylık teklif edilmesi gibi gündemimiz olmadı” dedi.

Yücel’in açıklaması sonrası Haluk Levent X hesabından bir açıklama yaparak “Evet bana yazılı bir teklif yapılmadı. Ben zaten yazılı bir resmi teklif geldi demedim. Sözlü yapıldı. Üst düzeyden yapıldı. 3 kez arandım. Konuştuk” ifadelerini kullandı.

‘TEKLİF SÖZLÜ ÜST DÜZEYDEN YAPILDI’

Levent’in açıklaması şöyle:

CHP sözcüsü Deniz Yücel “Haluk Levent ‘e kurumsal bir teklif yapmadık” demiş. Herkes arıyor beni.
Haliyle açıklayayım.

Evet bana yazılı bir teklif yapılmadı. Ben zaten yazılı bir resmi teklif geldi demedim. Sözlü yapıldı. Üst düzeyden yapıldı. 3 kez arandım. Konuştuk. Hatta “lütfen bu konuşmalar aramızda kalsın” dedim.

Sabah gazeteciler art arda arayıp soru sordular. Şaşkınlıkla “kimden duydunuz?” dedim. Hepsi de parti içinden duyduk dediler. Haberi yapan gazeteci @muratagirel bence ona sorsunlar kimden duymuş diye. Keşke bu tartışmaların içinde hiç olmasaydım ama yapacak bir şey yok.”

Haluk Levent, CHP’nin üç gün önce kendisine Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığı teklifi getirdiğini ve kendisinin teklifi reddettiğini söylemişti.

CHP’den Lütfü Savaş ve Haluk Levent açıklaması

Haluk Levent CHP’nin Hatay teklifini reddetti

Kaynak: TELE1