CHP’nin Şişli adayı Muammer Keskin Tele 1’e konuştu: Sıra dışı bir belediye başkanı olacağım…

Yayın tarihi: 19 Şubat 2019 Salı 4:14 pm - Güncelleme: 19 Şubat 2019 Salı 4:18 pm

Cumhuriyet Halk Partisi Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, Okmeydanı’nda mahalle gezdi, semtliler ve esnaflarla konuştu. Keskin mahalle gezisi sırasında Tele 1’in sorularını da yanıtladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, Okmeydanı’nda seçmenlerle buluştu, Mahmut Şevketpaşa Mahallesi’ni gezdi, Şişli Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi’ni ziyaret etti. Keskin mahalle gezisi boyunca esnafla ve semtlilerle sohbet etti.

Tele 1 mikrofonuna konuşan Muammer Keskin seçim çalışmalarını şöyle değerlendirdi:

Bu mahalle için müşkiyet, tapu sorunu… Ve ciddi olarak yaşam koşullarıyla ilgili sıkıntıları var, gelecek problemleri var. Bu sorun ciddi olarak tek kişinin çözeceği sorun değil köklü bir sorundur. Yeter ki karşılıklı diyalog kurup, birlikte çözmek gerekir aksi takdirde tek başına çözülebilecek sorun değil.

İlçemiz yeşillik açısından çok şanssız. Şişli rant merkezine çevrildi, yeşil alan deprem alanları kaldırıldı. Ben kendim adına bir envanter çıkaracağım. Yeşil alan, kreş, spor alanları… Sıra dışı bir belediye başkanı olacağım…. Hep sokakta olacağım.