CHP 101 yaşında! Narin’in ölümü ve şehit haberleri sonrası kutlama töreniyle Şevval Şam konseri ertelendi

Yayın tarihi: 9 Eylül 2024 Pazartesi 7:27 am - Güncelleme: 9 Eylül 2024 Pazartesi 10:25 am

Cumhuriyet Halk Partisi, kuruluşunun 101’inci yıl dönümü için yapacakları Şevval Sam konserini, Narin Güran‘ın cansız bedeninin bulunması ve 4 askerin şehit olması nedeniyle erteledi.

Diyarbakır’da 19 gündür kayıp olarak aranan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunması ve 4 askerin kaza sonucu şehit olması sebebiyle CHP’nin 101’inci kuruluşuna yönelik önceden planlanan konser etkinliğinin ertelendiği açıklandı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada konuya ilişkin şunları ifade etti:

“Bugün Diyarbakır’da evladımız Narin’in hepimizi kahreden ölüm haberi ve Tunceli’de 4 askerimizin şehit olması nedeniyle yarın Genel Merkezimizde 101’inci kuruluş yıldönümümüz kapsamında önceden planlanan Şevval Sam konserini değerli sanatçımız ile görüşerek, fikir birliği içinde erteleme kararı aldık. Hepimizin bir kez daha başı sağ olsun.”

ŞEVVAL SAM’DAN AÇIKLAMA

CHP’nin Narin’in cansız bedeninin bulunması ve Tunceli’de 4 askerin şehit olmasından sonra konserini ertelediği Şevval Sam’da bir açıklama mesajı paylaştı. Şam mesajında, “9 Eylül’de gerçekleştirmeyi planladığımız Chp’nin 101.Yıl kutlama konserimizi, ülkemizin yaşadığı acı kayıplar ve masum Narin’in vefatı sebebiyle iptal etmiş bulunuyoruz. Kaybettiğimiz evlatlarımızın acısını derinden hissediyor, onların ailelerine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Kalbimizdeki bu derin yarayı sararken, daha güzel günlerde bir araya gelmeyi umuyorum. Sevgilerimle” ifadelerini kullandı.

 

Narin’in amcasının otomobili yeniden incelenmeye alındı

Kaynak: TELE1