CHP Lütfü Savaş’ın gündeme geleceği PM toplantısını erteledi

Yayın tarihi: 8 Şubat 2024 Perşembe 10:13 am - Güncelleme: 8 Şubat 2024 Perşembe 10:19 am

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cuma günü yapılması beklenen ve Lütfü Savaş’ın da gündeme geleceği Parti Meclisi toplantısı 12 Şubat’ta yapılacağı bildirildi.

CHP’nin cuma günü gerçekleşmesi planlanan ve şu an kadar açıklanmayan kritik bölgelerin adaylarının netleştirileceği Parti Meclisi (PM) toplantısı Pazartesi gününe alındı.

ADAY TANITIM TOPLANTISI DA ERTELENDİ

Öte yandan 12 Şubat için planlanan aday tanıtım toplantısının da ertelendiği öğrenildi. CHP Genel Merkezi tarafından yapılan bilgilendirmede, aday tanıtım toplantısı için 12 Şubat tarihinin belirlendiği ancak bu tarihin 18 Şubat olarak güncellendiği bildirildi.

Toplantı tarihinin değiştirilmesinin gerekçesi olarak ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in programları gösterildi.

Bilgilendirmeye göre, CHP’nin adaylarla birlikte seçim bildirgesinin de açıklanacağı toplantı 18 Şubat günü saat 12.00’de Ankara Spor Salonu’nda yapılacak. Toplantıya adayların yanı sıra eski genel başkanlar, milletvekilleri, il başkanları ve partililer katılacak.

ERTELEMENİN LÜTFÜ SAVAŞ KARARI SONRASI GELMESİ DİKKAT ÇEKTİ

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Lütfü Savaş’ın adaylık durumunun Hatay’ın tüm ilçelerinde 2-3 gün içinde kapsamlı bir anket yapılacağını ve konuyla ilgili yeni bir karar verileceğini söylemişti. Bu karar sonrası PM ve Aday tanıtım toplantısının ertelenmesi dikkat çekti.

CHP’den Lütfü Savaş için anket kararı

Kaynak: TELE1