CHP kurultayında İstanbul delegelerine sahte mesaj atıldı! Özgür Çelik’ten açıklama

Yayın tarihi: 5 Kasım 2023 Pazar 12:24 am - Güncelleme: 5 Kasım 2023 Pazar 12:40 am

Ankara’da yapılan CHP‘nin 38. Olağan Kurultayı 2. tura kaldı. 2. tur seçimi öncesi değişimden yana olan İstanbul delegelerinin telefonlarına İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’ten sahte bir mesaj gitti.

Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel arasında yapılan CHP Büyük Kurultayı’na sahte mesaj damga vurdu. 2. tur seçimleri başlamadan önce değişimi destekleyen İstanbul delegelerine İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’ten mesaj gitti. Mesajda Kemal Kılıçdaroğlu’nun desteklenmesi gerektiği yazıldı. Yazım hatalarının da olduğu mesajda “İstanbul delegeleri başta olmak üzere 81 kurultay delegeleri değişimden yana olsak da sonucun Genel Başkanı’mız Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana olmasını bu saatten sonra temenni ediyorum” denildi.

CANLI | CHP Kurultayı 2. tura kaldı

ÖZGÜR ÇELİK’TEN YALANLAMA

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik söz konusu mesajı yalanlayarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Özgür Çelik paylaşımında ” Değişim irademizin sonuna kadar arkasındayız. Adıma atılan mesaj sahtedir. Genel Başkan adayımız Özgür Özel’in sonuna kadar arkasındayız.” dedi.

İSTANBUL DELEGESİ ÖMER ÇELİK’TEN AÇIKLAMA

CHP İstanbul delegesi ve CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ömer Çelik kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ” Değerli İstanbul kurultay delegelerimiz,
İl başkanımız Özgür Çelik adına atılan sms yalandır gerçeği yansıtmamaktadır. İstanbul değişimdir, değişimin öncüsüdür! Genel Başkan Adayımız ÖZGÜR ÖZEL’in sonuna kadar yanındayız!” dedi.