CHP Kadıköy adayı Odabaşı’ndan Alper Taş’a ‘eski Beyoğlu’ temennisi

Yayın tarihi: 11 Mart 2019 Pazartesi 5:23 pm - Güncelleme: 11 Mart 2019 Pazartesi 5:23 pm

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kadıköy adayı Şerdil Dara Odabaşı, AKP sonrası “eski Beyoğlu” özlemini dile getirdi. Odabaşı, CHP’nin Beyoğlu adayı Alper Taş’a “Beyoğlu’nu kazan da Kadıköy’ü kurtar” dedi.

CHP’nin Kadıköy Belediyesi Başkan adayı Şerdil Dara Odabaşı, yine CHP’nin Beyoğlu Belediye Başkanı Alper Taş’a “eski Beyoğlu” temennisinde bulundu.  CHP’nin Beyoğlu adayı gösterdiği Alper Taş için Kadıköy’deki eski arkadaşları bir dayanışma yemeği düzenledi. Yemeğe CHP’nin Kadıköy adayı Şerdil Dara Odabaşı da katıldı.

Soylu bu kez Alper Taş’ı hedef aldı

‘KADIKÖYLÜ SEÇMENLER AŞIRI YOĞUNLUKTAN ŞİKAYETÇİ’

Demokrat Haber’den Mehmet Göcekli’nin haberine göre, Şerdil Dara Odabaşı Alper Taş’a şöyle seslendi: “Alper abiden bir şey rica ediyorum. Beyoğlu’nda seçimi kazan da Kadıköy’ü kurtar. AKP belediyesi İstanbul’un vitrini Beyoğlu’nda eğlence, kültür, sanat hayatını bitirdiği için herkes Kadıköy’e geliyor, Moda’da, Yeldeğirmeni’nde Kadıköylü seçmenler aşırı yoğunluktan şikayetçi.”

Taş ise dayanışma yemeğinden çok duygulandığını, adaylığına farklı siyasi çevrelerden çok destek geldiğini belirtti ve şöyle konuştu: “Biz de Beyoğlu’nda aynı şeyi anlatıyoruz. Bakın insanlar artık Kadıköy’e kaçıyor. Esnafımız dertli. Beyoğlu’nu yeniden İstanbul’un eğlence, kültür ve sanat merkezi yapmalıyız.”