CHP İzmir İl Yönetimi’nde değişiklik

Yayın tarihi: 16 Temmuz 2019 Salı 11:35 pm - Güncelleme: 16 Temmuz 2019 Salı 11:35 pm

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu’nun haftalık olağan toplantısında yönetim kurulunda değişiklik yapıldı. İl Başkanı Deniz Yücel’in de katıldığı yönetim toplantısında önemli kararların alındığı aktarıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu’nun haftalık olağan toplantısı gerçekleşti. İl Başkanı Deniz Yücel’in de katıldığı yönetim toplantısında önemli kararların alındığı aktarıldı.

Ege Medyası’nda yer alan habere göre; İl Başkanı Yücel yönetim kurulunda görev değişikliğine gitti. Yücel aldığı kararları il yönetimiyle paylaştı.

Buna göre; İkinci Bölgede Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Adnan Alabay oldu. Görevi Hasan Ali Oray yürütüyordu.  Oray da Tarım Politikaları Çiftçi Üretici ve Kooperatiflerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Eğitim Sekreteri olan Binali Gül, Hemşeri Derneklerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı yapıldı. Eğitim Sekreterliğine de Yasemin Kılınç Menokan getirildi. Esnaf Odalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine Ali Yaşar Çalışkan geldi.

Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Yıldırım Sendika ve Emek Bürolarından Sorumlu kişi oldu. Muhtarlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yaşar Erdoğdu yapıldı.

DİSİPLİN DOSYALARI İLÇELERİ GERİ YOLLANDI

Buca İlçe Örgütü’nden gelen Suat Kaya, Gülşah Satar, Fatma Başpınar, Fatoş Cengiz ve Tahsin Sezgin hakkındaki disiplin dosyası geri gönderildi. Dosyanın eksikliklerinin giderilerek tamamlanması için ilçe başkanlığına iade edilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.

Konak İlçe Başkanlığı’ndan gelen, Gazi Keskin, Mesut Şahin, Abdurrahman Atalar ile ilgili disiplin dosyasındaki eksikliklerin de tamamlanması istendi.