CHP içinde konuşulanlar Soylu’ya aktarılıyormuş

Yayın tarihi: 12 Mayıs 2022 Perşembe 12:48 pm - Güncelleme: 12 Mayıs 2022 Perşembe 3:07 pm

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Ben tek tek konuştuğunuz cümleleri söyleyeceğim” diyerek, CHP’nin içinden bilgi aldığını söyledi.

Aydın’daki Adnan Menderes Müzesi’nde düzenlenen “Demokrasiye Geçişin 72. Yılında Adnan Menderes ve Türkiye Demokrasi Tarihi” konulu foruma İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çevresiyle yapıtığı konuşmalarını parti içinden birinin aktardığını söyleyen Süleyman Soylu,  “Ben tek tek konuştuğunuz cümleleri söyleyeceğim. Utanmadan 2023 yılında kaç tane milletvekili çıkacağını bir Avrupa ülkesinin büyükelçisiyle konuştunuz. Ufak bir dedikodu daha vereyim, Çağatay Kılıç dedikodusu yaptınız. ‘Tayyip Erdoğan, bunu niye bu ülkeye gönderdi’ diye dedikodusunu yaptınız.” dedi

Ümit Özdağ’dan Süleyman Soylu’ya: Görevin bittiğinde tutuklanacaksın

Bakan Soylu, şöyle konuştu:

“TEK TEK KONUŞTUĞUNUZ CÜMLELERİ SÖYLEYECEĞİM”

“Ben bir şey söyledim; ‘siz bir büyükelçiyi, birisine gönderdiniz’ dedim. ‘Ben göndermedim’ desin Sayın Kılıçdaroğlu. Bir iddiayı daha ortaya koyuyorum. Ben tek tek konuştuğunuz cümleleri söyleyeceğim. Utanmadan 2023 yılında kaç tane milletvekili çıkacağını bir Avrupa ülkesinin büyükelçisiyle konuştunuz. Ufak bir dedikodu daha vereyim, Çağatay Kılıç dedikodusu yaptınız. ‘Tayyip Erdoğan, bunu niye bu ülkeye gönderdi’ diye dedikodusunu yaptınız.

Gültekin Uysal, Süleyman Soylu’nun Demokrat Parti’den ihraç sürecini anlattı

SADECE MASADAKİLERİN BİLEBİLECEĞİ BİLGİLERİ SÖYLEDİ

İlk cumhurbaşkanı seçilenin 2 veya 3 yıl gideceğini, ardından yeni cumhurbaşkanı seçmek zorunda olunduğunu konuştunuz. Daha söyleyeyim, Ukrayna-Rusya Savaşı’nın sonuçlarının Türkiye’nin seçimini nasıl etkileyeceğini değerlendirdiniz.

BABACAN VE DAVUTOĞLU İDDİASI

Daha ötesini söyleyeyim, sözde Millet İttifakı içindeki bütün ayrıntıları, Ali Babacan’ı, Ahmet Davutoğlu’nu nereye oturttuğunuzu, HDP’den nasıl oy devşirileceğini…

CHP İÇİNDEN BİLGİ ALIYOR

Hiçbir hassasiyetiniz yok. Allahtan bu ülkede CHP içerisinde de bu vatana ihanet edenlere karşı içi cızlayan ve bunları nerede konuşulmuşsa oradan nakleden insanlar var da bunlar bir vesileyle ihaneti vataniye olabilecek bir tabloyu ortaya koyabiliyorlar. Sizin ne demokrasiye ne vatana ne ortaya koyduğunuz masaya saygınız olmadığını, biraz daha konuşurlarsa daha ötesini söyleyerek ortaya koyacağım.”

MHP’nin ‘silmeyi unuttuğu’ Soylu tweet’i gündem oldu