CHP heyetine provokasyon

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2022 Cuma 12:08 pm - Güncelleme: 27 Mayıs 2022 Cuma 12:08 pm

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Van‘da düzenlenen basın toplantısında CHP heyetinin üç günlük “Belediye Başkanları Çalıştayı” programına karşı yapılan provokasyonları anlattı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, CHP’nin güçsüz olduğu iller arasında bulunan Van’da vatandaşa sorunların ve çözüm önerilerinin anlatılmasının amaçlandığı programın iktidar mensupları tarafından provoke edilmeye çalışıldığını ifade etti.

PROVOKASYONU BOŞA ÇIKARDIK

Torun, CHP heyetinin Van’da yaşadığı provokasyonu şu ifadelerle anlattı:

Toplantılarımızı Van’da yapacağımı açıkladığımızdan bu yana Van halkının büyük bir teveccühü ile karşılaştık. Ancak ne yazık ki iktidar cenahında da büyük bir rahatsızlık oluşturduğunu görüyoruz. Önce çalıştayımız için ana caddedeki bill board anlaşmalarımız iptal edildi, ayrıca bazı bölgelerdeki afişlerimiz sökülmeye çalışıldı, ardından dün gece toplantı otelimizin önünde siyasi ahlakla bağdaşmayan bir provokasyonla karşılaştık. İktidar partisi mensupları otelimizin önüne parti bayrakları asarak bizleri tahrik etmeye çalıştı. Ancak partililerimizin sağ duyusu ve yöneticilerimizin engin hoş görüsü ile birlikte bu provokasyonu boşa çıkardık.

Kılıçdaroğlu’ndan Van çıkartması! 248 başkanla gidiyor