CHP-AKP görüşmesi! Aylin Nazlıaka ile Mahinur Aktaş bir araya gelecek

Yayın tarihi: 21 Temmuz 2024 Pazar 9:14 am - Güncelleme: 21 Temmuz 2024 Pazar 9:14 am

CHP Aile ve Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile bir araya gelecek.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in görüşmesiyle başlayan ‘normalleşme süreci’ kapsamındaki görüşmeler devam ediyor.

Bu kez de CHP Aile ve Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın bir araya geleceği öğrenildi.

KADIN CİNAYETLERİ KONUŞULACAK

Cumhuriyet’ten Sarp Sağkal’ın haberine göre; gündeme getireceği konulara ilişkin bilgi veren Nazlıaka, “Öncelikli başlığım ülkenin en can yakıcı sorunlarından birisi olan kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri olacak. Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kadın cinayetlerine yönelik bir veri açıkladı ancak bu veri gerçeği yansıtmıyor. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun verileriyle uzaktan yakından alakası yok. Göktaş’a gerçek verilere ulaşma konusundaki zafiyetten bahsedeceğim” ifadelerini kullandı.

AKP’nin CHP’ye bayram ziyaretinde ‘İsrail ile ticaret’ polemiği

Kaynak: TELE1