CHP adayından AKP’li vekil hakkında suç duyurusu

Yayın tarihi: 13 Mart 2019 Çarşamba 5:15 pm - Güncelleme: 13 Mart 2019 Çarşamba 5:15 pm

CHP Fatih Belediyesi Başkan Adayı Soner Özimer, eski başkan Mustafa Demir döneminin Sayıştay raporlarına yönelik suç duyurusunda bulundu.

CHP Fatih Belediyesi Başkan Adayı Soner Özimer, şu anda AKP’den Milletvekili olan eski başkan Mustafa Demir döneminin Sayıştay raporlarına yönelik suç duyurusunda bulundu.
Fatih Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Demir, 24 Haziran Genel Seçimlerinde İstanbul 2. bölge 12. sıradan milletvekili olmuştu.

AKP Genel Merkezi, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Ergün Turan’ı aday gösterdi.

CHP’nin Fatih Belediyesi Başkan Adayı Soner Özimer, şu anda AKP’den Milletvekili olan eski başkan Mustafa Demir döneminin Sayıştay raporlarına yönelik suç duyurusunda bulundu.

Özimer, konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

“BAŞKAN, BAŞKAN YARDIMCILARI VE GENEL MÜDÜRLER…”

“Hepinizin bildiği üzere Sayıştay raporu ile ilgili olarak suç duyurusunda bulunduk. Savcı beye şikayetimizi yaptık. 38 madde hakkında bazı eksikliklerin bulunduğu ifade ettik. Sayıştay’ın yapmadığını, meclis üyesi olarak 12 arkadaşımızla birlikte biz yaptık. O döneme ait başkan, başkan yardımcıları ve genel müdürlerle alakalı olarak gerekli başvuruyu yaptık. İnanıyorum ki, adalet gereğini yapacaktır.”

CHP’nin Fatih adayı Soner Özimer uyardı: Bu Fatih halkının son şansı