Chainlink büyük merak uyandırıyor

Yayın tarihi: 6 Temmuz 2021 Salı 8:30 am - Güncelleme: 5 Temmuz 2021 Pazartesi 7:30 pm

Kripto paralarda düşüş eğilimi artık yavaş yavaş geride kaldı. Bitcoin 35 bin doları geçmeye başlayınca diğer tüm altcoinlerde benzer bir yükseliş başladı. Bunlar içerisinde en fazla dikkat çekenlerden birisi de LINK oldu.

Bu kripto para birimi 23 Mayıs’ta yaklaşık olarak 15 dolar seviyesine kadar geri çekildi. Böylece aylık düşüş yaklaşık olarak 15 dolar seviyesine kadar geldi. Baskının yavaşça yatışması ile birlikte bir üst kanal oluştu. Analistler bu üst kanalın düzenli olarak yüzde 8 seviyelerinde destek vereceğini söylüyor.

chainlink

Özellikle kurumsal yatırımcıların daha fazla önem verdiği LINK coin 200-SMA’ya (yeşil) kendisini geri itebilmesi için 19,1 dolar seviyesine yakın hareket etmesi şart. Böylece yükseliş hareketinin kesin olarak geldiğini söyleyebiliriz. Analistlerin yaptıkları yorumlara göre LINK bu kanala girerse daha da yukarılara çıkabilir.

 

Bitcoin ara sıra düşüş eğilimi gösterse bile yine de yükseliş kanalına doğru kendisini iyice sağlamlaştırdı. Böylece fiyat dalgalanmalarından daha az etkileniyor. LINK kurumsal yatırımcıların talepleri devam ettiği sürece 19,2 dolarlık seviyede sabit ilerleyecektir. Peki hangi seviye çıkış için ideal?

Elon Musk kripto para spekülasyonlarına devam ediyor: Yine fiyatı 2 kat artırdı

Kripto para analistleri tarafından yapılan açıklamalara bakıldığında 22,5 doların çıkış yapmak için ideal olduğu ifade ediliyor. Kar alım noktası olarak gösterilen bu seviye tüm zamanların en yüksek noktasından biraz uzak. LINK 2021 yılının başlarındaki eski seviyesine ulaşmak için biraz daha çabalaması gerekiyor.