ÇGHB oyuncusunun ‘ev sahibinin kira talebi’ paylaşımı sosyal medyada kavga çıkardı

Yayın tarihi: 3 Kasım 2022 Perşembe 4:47 pm - Güncelleme: 3 Kasım 2022 Perşembe 4:48 pm

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin oyuncusu Metin Pıhlıs, sosyal medya hesabından ev sahibinin yeni kira talebini paylaştı. Pıhlıs’ın sitemi gündem olurken, oyuuncu daha sonra paylaşımını sildi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de rol alan oyuncu Metin Pıhlıs, ev sahibinin kira artırma talebini sosyal medya hesabından paylaştı. 52 yıllık bir binada oturan oyuncu, yüksek orandaki zam talebine sitem etti.

Pıhlıs paylaşımında “Ev sahibim 3750 lira olan kirayı 12500 kira yapmak istiyor, bu arada bina 52 yıllık” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIMINI KALDIRDI

Oyuncunun paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Kimi artan kiralara tepki gösterirken kimi de bu fiyatların artık kaçınılmaz olduğunu savundu. Tartışmaların yoğunlaşması üzerine Pıhlıs paylaşımını kaldırdı.

“KAVGALAR DÖVÜŞLER HER ŞEY OLDU”

Oyuncu, “Kira meselesi ile ilgili olan tiviti sildim. Destek ve köstek mesajı atan herkese teşekkürler. Tivitin altında kavgalar dövüşler onlar bunlar her şey oldu. Benim sayfamda bu kadar gerginlik yeter. Daha güzel, daha mutlu günlerde görüşmek dileğiyle. Bu arada yeni video çok eğlenceli izleyebilirsiniz” dedi.

Kira fiyatları uçtu, ‘ev arkadaşı’ ilanlarında patlama yaşandı