Cezaevindeki Tayfun Kahraman’dan Meriç Kahraman ve Vera’nın doğum günü videosuna yanıt

Yayın tarihi: 15 Mayıs 2024 Çarşamba 12:00 am - Güncelleme: 15 Mayıs 2024 Çarşamba 12:00 am

Gezi Direnişi Davası Hükümlüsü Tayfun Kahraman, eşi Meriç Kahraman ve kızları Vera’nın doğum günü videosuna yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı olarak görev yaptığı 2022 yılında Gezi Direnişi Davası’nda 18 yıl hapis cezasına çarptırılan Tayfun Kahraman, eşi Meriç Kahraman ve kızları Vera’nın yayınladığı doğum günü videosunu alıntılayarak yanıt verdi.

“DAYANIŞMA GÜÇ VERDİ”

Tayfun Kahraman, başta Meriç Kahraman ve Vera Kahraman olmak üzere herkese doğum günü mesajları için teşekkür ettiğini, dayanışmanın kendisine güç verdiğini ifade etti.

Kahraman’ın mesajı şu şekilde:

“Sevgili Dostlar,

Doğum günümde benim adıma dilediğiniz dileklerinizden haberdar oldum.

Üçüncü defa yeni yaşıma Silivri’de; ailemden, eşimden ve kızımdan ayrı girmek ve uğradığım haksızlığın devam ediyor olması üzse de sizlerin dayanışmasının sıcaklığı bugün de bana güç ve umut verdi.

Başta sevgili kızım Vera’ya ve eşim Meriç’e, çok şey öğrendiğim MSGSÜ’den akademisyen dostlarıma ve çok özlediğim kıymetli öğrencilerimize, mensubu olmaktan kıvanç duyduğum CHP aileme, İBB’deki kıymetli mesai arkadaşlarıma, Şehir Plancısı meslektaşlarıma, gururla başarılarını takip ettiğim belediye başkanlarımıza, kalemlerini hukuk namına kullanan onurlu gazetecilerimize ve doğum günümü kutlayan tüm yurtsever, haktan ve hakikatten yana sesimize ses olan herkese teşekkür ediyorum.

Sevgi, umut ve dayanışmayla..”

Meriç Kahraman, Tayfun Kahraman’ın doğum gününü video ile kutladı! Mumu üfleyen Vera’dan yürek burkan dilek

Gezi Direnişi Davası Hükümlüsü Tayfun Kahraman, eşi Meriç Kahraman ve kızları Vera’nın doğum günü videosuna yanıt verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ