Ceylan Ertem’den Yeşim Salkım’a yanıt

Yayın tarihi: 18 Ekim 2021 Pazartesi 10:20 am - Güncelleme: 18 Ekim 2021 Pazartesi 10:20 am

Şarkıcı Ceylan Ertem, “Sanatçı politik olmamalı” diyen Yeşim Salkım’a yanıt verdi. Ertem, “Sanatçı bal gibi de politik olabilir” dedi.

Sanatçı Yeşim Salkım, Altın Portakal’da ödül alan Nihal Yalçın’ın ödül aldığı esnada yaptığı konuşmasını kesen Tamer Karadağlı’ya destek verdi. Salkım, “Tamer’i haklı buluyorum, kadınlar erkekler üzerinden prim yapmayı bıraksın” dedi. “Sanatçı politik olmamalı” ifadelerini kullanan Salkım, Karadağlı’ya verdiği destek sebebiyle tepki topladı.

Şarkıcı Ceylan Ertem de Salkım’ın açıklamalarına yanıt verdi. Twitter hesabından Salkım’ın yaptığı haberi alıntılayan Ertem, “Sanatçı bal gibi de politik, muhalif olabilir” dedi.

Ertem’in paylaşımı şu şekilde:

NE OLMUŞTU?

Türkiye gazetesine konuşan Salkım, Nihal Yalçın’a karşı takındığı tavır ve sonrasında yaptığı açıklamalar sebebiyle eleştirilen Karadağlı’ya destek verdi. Karadağlı’nın Nihal Yalçın’ın konuşmasına müdahale etmesini “Kadınlar erkekler üzerinden prim yapmayı bıraksın” ifadeleriyle değerlendirdi.

Salkım, şunları söylemişti:

“Sanatçılar politik olmamalı. Görüşlerini söyleyebilir lakin politik konuşmaların yapılacağı yerler, ödül törenleri değildir. Bu oyuncuların ciğerlerini biliyorum. İki iş tutunca böyle havaya girmenin anlamı yok. Kesinlikle Tamer’i haklı buluyorum, aradım ve bunu kendisine de söyledim. Erkeklerin üzerinden artık prim yapmaktan biraz vazgeçsin bu kadınlar. Mademki kadın hakkı diyorsunuz; aç arabanı bin, benim kapımı aç deme. Çiçek getireceksin deme adama, git çiçeğini kendin al. Hep bir beklenti içinde olup, sonra eline pankartı almak olmaz. Hasta ruhlu erkeklerden bahsetmiyorum. Ben PKK’ya karşıyım, ülkemde kimse PKK sempatizanlığı yapamaz. İşin oyunculuk, takdir ettiler, teşekkürünü et, git otur. Herkes haddini bilecek”

Tamer Karadağlı’ya destek veren Yeşim Salkım: Zannettiler ki ben muhalifim…

Türkiye’nin gündemine oturan oyuncu Nihal Yalçın kimdir?