Ceylan Ertem elektrik faturasını paylaşıp isyan etti: Haram olsun

Yayın tarihi: 5 Şubat 2022 Cumartesi 4:33 pm - Güncelleme: 5 Şubat 2022 Cumartesi 4:33 pm

Şarkıcı Ceylan Ertem evine gelen elektrik faturasını paylaşarak isyan etti. Ertem paylaşımına, “Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz! Haram ola diyorum, kusura bakmayın.” notunu düştü. Ertem’e 3 bin 786 TL ödeme yansıtıldığı görüldü.

Yeni yılla birlikte doğal gaza yüzde 50’ye, elektriğe ise yüzde 125’e varan zam geldi. Ocak ayı faturalarının yarısı zamlı tarifeden yarısı ise eski tarifeden kesildi. Aralık ayı faturalarına göre 3 kata varan artış yaşanırken, duruma tepki gelmeye devam ediyor.

“HARAM OLSUN”

Evine 3 bin 786 bin TL elektrik faturası gelen şarkıcı Ceylan Ertem Twitter hesabından faturaya ait fotoğrafı paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“Arkadaşlar, bu işin artık suyu çıktı! Kardeşimin ve benim odalarımız + salonda 1 petek yanıyor. Denemek istedik, kombi de epey kısıkta çalışıyor. Ve sonuç bu. Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz! Haram ola diyorum, kusura bakmayın. Bu parayı kolay kazanmıyoruz ama doğalgaz, elektrik zamlarından sonra bir kira bedeli sadece faturalara gidiyor, inanılır gibi değil, çok çok can sıkıcı. Herkese kolaylıklar dilerim bu şartlarda.”

İdo Tatlıses elektrik faturasını paylaşıp isyan etti: Böyle ölmem füze atın

Ceylan Ertem sistematik tacizi anlattı